Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 14:50

Δήμος Κηφισιάς: Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821Με επισημότητα ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει και φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ημέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς αγωνιστές του 1821 αλλά και την θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν ανήμερα της Εθνικής Εορτής με την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, και την παρέλαση  μαθητών, σωμάτων προσκόπων και αθλητικών συλλόγων στη Ν.Ερυθραία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γενικός Σημαιοστολισμός στο Δήμο Κηφισιάς από την Ανατολή του ηλίου της 24ης και μέχρι τη Δύση της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης έως και της 25ης Μαρτίου.

Εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία.

Ώρα 10:30, Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη)

Ώρα 11:30, Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Κηφισίας και Ζηρίνη, Κηφισιά) από αντιπροσωπείες μαθητών, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, Σωματείων, Συλλόγων, Καθηγητών, Δασκάλων.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ώρα 07:30, Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Ώρα 11:00, Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ Κυρίλλου.

Ώρα 11:30, Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, Νέα Ερυθραία) και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, και εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και Πολιτικών Κομμάτων.

Ώρα 11:45, Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από το Δήμαρχο Κηφισιάς.

Παρέλαση επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Χορευτικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων σε Ελληνικούς  Παραδοσιακούς Χορούς (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Προσκαλούνται να παρευρεθούν: Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συμβούλια των Δημοτικών, Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης και οι Δημόσιες, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου, τα Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου τα Σώματα Προσκόπων & Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς και όλοι οι Πολίτες του Δήμου μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132007252-259