Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 16:03

Απίστευτο σκηνικό στην Κηφισιά - Δρομέας προξένησε ζημιές σε σταθμευμένο ΙΧΜάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν αρκετοί οδηγοί αλλά και πεζοί, που έτυχε να περνούν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη διασταύρωση των οδών Δηληγιάννη & Λεβίδου στην Κηφισιά!

Ήταν περίπου 2μμ όταν ξαφνικά αξούστηκε ο θόρυβος λαμαρίνας αυτοκινήτου!

Άπαντες γύρισαν ενσικτωδώς νομίζοντας ότι έγινε κάποιο τρακάρισμα, βλέποντας έκπληκτοι έναν ερασιτέχνη δρομέα να απομακρύνεται τρέχοντας προς το κέντρο της Κηφισιάς, χωρίς όμως αρχικά να έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται, χωρίς παράλληλα να υπάρχουν οχήματα που να έχουν εμπλακεί σε κάποια σύγκρουση!

Σοκαρισμένος ο μεσήλικας οδηγός ενός μαύρου ΙΧ, βγήκε από μέσα από το όχημα εξαπολύοντας ύβρεις προς τον άγνωστο άνδρα με την αθλητική περιβολή (μπλε φούτερ με κουκουλά, μπλε σορτσάκι) , ο οποίος όμως όπως αποδείχθηκε προξένησε υλικές ζημιές στο σταθμευμένο ΙΧ, αφού θεώρησε.... "σοφό" να χοροπηδήσει πάνω στο καπό, μιας και στο πεζοδρόμιο που έτρεχε εκτελούνταν έργα και δεν υπήρχε διέξοδος σε εκείνο το σημείο προς το δρόμο, προκειμένου να συνεχίσει έτσι τη δραστηριότητα του απρόσκοπτα!

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά ο οδηγός του ΙΧ προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστου, όμως οι περισσότεροι περιγράφουν τον "δράστη" ως έναν νεαρό σχετικά άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους περίπου 1.80, που φορούσε μπλε αθλητικά ρούχα (πάνω - κάτω)