Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 12:47

Γυναίκα παρασύρθηκε από συρμό του ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Κηφισιάς - ΚΑΤ


Στον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας προχώρησαν λίγη ώρα μετά τις 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, οι άνδρες της πυροσβεστικής, στις γραμμές του ΗΣΑΠ μεταξύ του σταθμού ΚΑΤ και αυτού της Κηφισιάς.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε απο τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή των όδών Π.Π.Γερμανού & Θεσσαλονίκης , από την οποία πεζοί και Ι.Χ. διέρχονται πάνω από τις γραμμές του ηλεκτρικού!

Βλέποντας τον συρμό να πλησιάζει, η γυναίκα που είχε πάρει την απόφαση της, βούτηξε στο κενό... όμως ο μηχανοδηγός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αν και σοκαρισμένος από την πτώση της γυναίκας (ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών) πρόλαβε να πατήσει τα φρένα με αποτέλεσμα να μην πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω της. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. 

Οι πυροσβέστες μετά από προσπάθειες σχεδόν 45 λεπτών κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα από το κάτω μέρος του μπροστινού συρμού ζωντανή και να τη μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έχει τραυματιστεί σε χέρια και πόδια, ενώ η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες αλλά και τα αίτια κάτω από τα οποία η γυναίκα έπεσε από τη γέφυρα.

Το τραγικό συμβάν είχε ως συνέπεια, τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου να εκτελούνται μόνο από και εως το σταθμό Ειρήνη, για τουλάχιστον μιάμιση με δύο ώρες μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.