Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012 21:22

Συγκέντρωση στην Πλατεία Πλατάνου ενάντια στο χαράτσι της Δ.Ε.Η. και τα οικονομικά μέτρα

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, παρά το τσουχτερό κρύο και τη συνεχή βροχή, έγινε στις 7 μ.μ. η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ενάντια στα μέτρα ΔΝΤ - ΕΕ - κυβέρνησης και η Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ενάντια στο χαράτσι της Δ.Ε.Η.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης εκπροσωπώντας το δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άννα Κορογιαννάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Παναγιώτης Κανακάκης, Γιώργος Σκορδίλης και Ανέστης Νικολέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης, ο επίσης δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Πολυχρονιάδης εκπροσωπώντας το σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου, η Αθηνά Σφαιροπούλου από την ΕΛΜΕ της περιοχής, αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια και πλήθος κόσμου.

Τη συγκέντρωση άνοιξε με μικρή εισαγωγή ο Χάρης Σμυρνιώτης. Στη συνέχεια μίλησαν από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Κηφισιάς ο Μανώλης Μιχάλας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ο Δημήτρης Κατσάκος, και ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Γιώργος Γιωργής.

Πηγή: epitropikifisias.blogspot.com