Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 09:18

Ν. Χιωτάκης: «Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το βήμα για την δημιουργική δημοτική αλλαγή»Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης με δεδομένο ότι ο συνδυασμός του «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» απέκτησε προβάδισμα περίπου 6% από το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Γιώργου Θωμάκου, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, πριν από λίγη ώρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης κάναμε σήμερα το πρώτο σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε όλοι μαζί το μέλλον που μας αξίζει. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς για την καθαρή νίκη που έδωσαν στο συνδυασμό μας. 

Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου, τους υποψηφίους δημάρχους, δημοτικού συμβούλους για τον καθαρό αγώνα τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιδιώξω μία έντιμη προγραμματική συνεργασία με όλους για το καλό του Δήμου μας. Βεβαίως και δεν εφησυχάζουμε.

Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά την δημιουργική δημοτική αλλαγή στον Δήμο Κηφισιάς Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, για να βάλουμε τέλος σε μία περίοδο απραξίας.

Να ξανακάνουμε τα προάστια μας ξανά πράσινα, καθαρά και ανθρώπινα. Να προχωρήσουμε ενωμένοι με τους συμπολίτες μας πρωταγωνιστές».