Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 10:32

Αττική: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολείαΚλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα σχολεία σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και του ισχυρού παγετού που επικρατεί.

Σύμφωνα με το alphavita.gr, με απόφαση του δημάρχου Ωρωπού όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μαθητές και εκπαιδευτικοί παρατείνουν για μία ακόμη ημέρα τις διακοπές των Χρυστουγέννων στις περιοχές Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού και Νέα Παλάτια.

Επίσης, θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Γραμματικού και Βαρνάβα, στον κυρίως οικισμό του Μαραθώνα και στο Κάτω Σούλι.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου, και συγκεκριμένα στις περιοχές Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη και Σταμάτα. Εκτός λειτουργίας θα μείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Κηφισιάς.