Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 12:47

Έκανε ιδιαίτερα σε μαθήτριες και τις βιντεοσκοπούσε στην τουαλέταΓεμάτο κρυφές κάμερες ήταν το σπίτι 68χρονου εκπαιδευτικού, ο οποίος βιντεοσκοπούσε μαθήτριες στις οποίες έκανε ιδιαίτερα, εν ώρα μαθήματος, αλλά και όταν αυτές πήγαιναν στο μπάνιο.

Ο 68χρονος συνελήφθη τη Μεγάλη Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών. Όπως διαπιστώθηκε, την τελευταία τριετία, στη διάρκεια των μαθημάτων, πρόσφερε στις μαθήτριές του -υποψήφιες των Πανελλαδικών- διάφορα ροφήματα, στα οποία διέλυε διουρητικά δισκία. Στους χώρους, όπου γίνονταν τα μαθήματα, καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να τις βιντεοσκοπεί.

Στην οικία του δράστη, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τέσσερις κάμερες καταγραφής, εννέα σκληροί δίσκοι, επτά usb, οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κουτιά απόκρυψης των καμερών.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επίσης κατά συρροή.