Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:53

Βόλει - Α2 Ανδρών: Η αγωνία του Κυριακίδη για το μέλλον του ΠανερυθραικούΗ οικονομική κρίση έχει πλήξει ομάδες σε διάφορες κατηγορίες όλων των αθλημάτων με συνέπεια κάποιες εξ αυτών να δυσκολεύονται να βρουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα τους δώσουν την δυνατότητα να συνεχίσουν να κάνουν πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

Μια τέτοια ομάδα είναι και αυτή του Πανερυθραικού Α.Σ. που είναι ένας απο τους λίγους συλλόγους στην Αττική που καλλιεργεί με συνέπεια το ανδρικό βόλει.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές οι ομάδες να συνεχίσουν να υπάρχουν προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το άθλημα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η οικονομία μας. 

Προκειμένου ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας να συνεχίσει να υφίσταται ο Γενικός Αρχηγός του Πανερυθραικού κος Άγγελος Κυριακίδης απευθύνει μέσω δημοσίευσής του στα social media έκκληση για βοήθεια προς κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπάει το άθλημα του βόλει. 

"ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Φίλοι, φίλες και γονείς των αθλητών του τμήματος βόλεϊ του Πανερυθραϊκού, φέτος ο σύλλογος μας συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ.

40 χρόνια αθλητικών επιτυχιών και προσφοράς στον καθαρό αθλητισμό και στα νιάτα της ευρύτερης περιοχής της Νέας Ερυθραίας. Δεκάδες παιδιών έχουν κοινωνικοποιηθεί μέσα από τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών μας και πολλά από αυτά λόγω των αθλητικών επιτυχιών έχουν εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση. 

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με τεράστιο κόπο, ανιδιοτελή προσφορά και μεράκι από μια χούφτα ανθρώπων που έκαναν τον Πανερυθραϊκό και το βόλεϊ…. όραμα ζωής !

Δυστυχώς όμως η οικονομική κρίση και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία δεν άφησαν αλώβητη την προσπάθεια αυτή. 

Η έλλειψη χρηματοδότησης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από το κράτος, η έλλειψη χορηγιών, η έλλειψη εθελοντικής συμμέτοχης ατόμων στη προσπάθεια μας καθιστούν υπερβολικά δύσκολη την συνέχιση της προσπάθειας αυτής.

Δυστυχώς διαχειριζόμαστε ένα άθλημα, το ανδρικό βόλεϊ, που δεν «αντέχει» στον ανταγωνισμό των άλλων ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) αλλά δεν έχει και τη μαζικότητα του γυναικείου βόλεϊ, μιας και το άθλημα αυτό είναι το πρώτο στον γυναικείο αθλητισμό.

Απευθυνόμαστε σε όλους σας και ζητάμε να συνστρατευθείτε μαζί μας για να έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσει να υπάρχει το τμήμα βόλεϊ του Πανευθραϊκου, ένας από τους ελάχιστους αναπτυξιακούς συλλόγους που έχουν απομείνει στο ανδρικό βόλεϊ της Αθήνας.

Όποιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει ας μας επικοινωνήσει άμεσα με e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή στο κινητό τηλέφωνο
6977633302.

Κυριακίδης Άγγελος

Γενικός αρχηγός τμήματος βόλεϊ"