Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 11:04

Μπάσκετ: Διεθνές τουρνουά παίδων απο την Α.Ε.Ν.Κ και τον Δήμο ΚηφισιάςΟ αθλητικός σύλλογος Α.Ε.Ν.Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του I.B.Y.T. ανακοινώνουν την διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων (U16), που θα λάβει χώρα στην πόλη της Κηφισιάς στις 22-24 Ιουνίου. 

Η διοργάνωση αυτή με όπλο τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού εστιάζει στην γνωριμία, σύγκλιση και προσέγγιση νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών και συνοδών τους από κράτη με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες με τον ελληνικό πολιτισμό, την ομορφιά της ελληνικής φύσης και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. 

Αυτό ήταν το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας I.B.Y.T., που βρήκε αρωγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του αυτή τον Δήμο Κηφισιάς και τον σύλλογο της Α.Ε.Ν.Κ. που έχουν μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού. 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κηφισιάς, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» και στο κλειστό γυμναστήριο Πολιτείας.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα γίνουν το Σάββατο 24/06/17 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» στις 15:30 και 17:30 αντίστοιχα. 

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η εθνική Ουκρανίας U16, η τουρκική ALYA Istanbul, η σερβική ΚΚ Dinamik Beograd, η ισραηλινή Ironi Ness Ziona, η σκοπιανή Partizan Scopje, η ομάδα από το Μαυροβούνιο KK Panter Niksic, η τουρκική ΙΒΒ Istanbul, η τουρκική Bujuksehir Belediyesi Ismir, το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, ο ΚΑΟ Μελισσίων, η ΑΕΚ Περιστερίου και η Α.Ε.Ν.Κ. 

Την προσπάθεια στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες CHIPITA, STIHL, FRIESLAND CAMPINA και ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κα. Άρτεμις Σαββίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. – 6981807013

κ. Αλέξανδρος Παναγούλιας, 6942806302