Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 10:31

Μπάσκετ - Β' Εθνική: Πένθος στον Πανερυθραικό - απεβίωσε ο Δημήτρης ΜανωλόπουλοςΠένθος για τον σύλλογο του Πανερυθραϊκού αλλά και για σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ καθώς την Κυριακή 4 Νοεμβρίου απεβίωσε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος.

Ο Μανωλόπουλος ήταν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, καθώς είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την ομάδα ώστε να θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος από το 2005 έως και το 2009, ενώ ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής μέχρι και το 2017.

Την περίοδο που βρέθηκε στην ηγεσία της ομάδας, ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να φτάσει μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία.

Δείτε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας:

"Η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού πενθεί, θρηνεί... Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στο να γίνει ο Πανερυθραϊκός υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ, εδώ και μερικές ώρες δεν βρίσκεται πια κοντά μας...

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος αποτέλεσε ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Πανερυθραϊκό, διατελώντας πρόεδρος του Τμήματος Μπάσκετ από το 2005 έως και το 2009 και εν συνεχεία μέλος της Διοικούσας Επιτροπής μέχρι το 2017. Επί προεδρίας Δημήτρη Μανωλόπουλου, ο Πανερυθραϊκός μας γνώρισε τις πιο ένδοξες στιγμές του, φτάνοντας μέχρι και την Α2 Εθνική Κατηγορία και εδραιώθηκε ανάμεσα στις 40 κορυφαίες ομάδες τις χώρας.

Σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, με βαθύτατη θλίψη, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του σπουδαίου Δημήτρη Μανωλοπόπουλου και του στέλνει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, να τον συντροφεύει σε αυτό το στερνό του ταξίδι, για όλα όσα πρόσφερε στο Σύλλογο...

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ από σήμερα είναι πιο "φτωχός" και η 4η του Νοέμβρη σημειώνεται ως μία απ' τις "μαύρες" ημέρες της Πανερυθραϊκής Οικογένειας.

Αγαπημένε Δημήτρη, θα μας μείνεις αξέχαστος. Καλό ταξίδι...

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος γεννήθηκε το 1944. Σπούδασε Electronic Engineering και είχε περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και στις διεθνείς επιχειρήσεις. Το 1985 σηματοδοτεί το μεγαλύτερο σταθμό της επαγγελματικής του πορείας, με την δημιουργία της Space Hellas μιας ελληνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα έργα της υψηλής τεχνολογίας.

Η επιτυχημένη πορεία της Space Hellas, από την ίδρυσή της το 1985 μέχρι σήμερα, είναι απόλυτα συνυφασμένη με το όραμα και το έργο του Δημήτρη Μανωλόπουλου, ώστε σήμερα να αποτελεί, έναν από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς παρόχους της χώρας."