Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 16:52

Η πιο... χορταστική "Kalimera" που κατακτά τους δρόμους του ΛονδίνουΓια όσους εργάζονται στο εξωτερικό, τα food trucks, οι καντίνες δηλαδή, βρίσκονται στην πρώτη επιλογή για ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα. Οι Λονδρέζοι βέβαια, έχουν ένα λόγο παραπάνω για να νιώθουν τυχεροί.

Και αυτός ο λόγος έχει ελληνικό όνομα. Λέγεται... «Kalimera» και χαρίζει νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας.

Δημιουργός του ο Τηλέμαχος Αργυρίου, ο οποίος εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο Λονδίνο και είχε προσωπική εμπειρία από αυτά τα γρήγορα γεύματα στο χέρι,που τις περισσότερες φορές ήταν τα ίδια.

Αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει στροφή στην καριέρα του και ήξερε πολύ καλά πού να καταλήξει. Έτσι κατέληξε στην ελληνική κουζίνα και ένα καλό φαγητό στα... όρθια.

Στο Kalimera βρίσκεις γεύσεις από την κουζίνα της ελληνίδας μάνας, όπως μουσακά με μελιτζάνες, ψητές πατάτες, ραγού με κρέας, αλλά και πιο προσαρμοσμένα στη σύγχρονη πραγματικότητα όπως χορτοφαγικό και σως κεφαλοτύρι σε αποδομημένη μορφή όμως, και τα διάσημα σουβλάκια σε 3 εκδοχές: με κοτόπουλο, τζατζίκι αβοκάντο και χούμους, αρνίσιο με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα και χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια, αλλά και σαλάτες χορτοφαγικές ή με κρέας.έχοντας μόνο καλά σχόλια να κάνουν για τις ελληνικές σπεσιαλιτέ του Τηλέμαχου.